Jeg tager nogle svenske kødboller med den DVD-afspiller. Ikea, alles favoritvarehus for spånplademøbler, vil begynde at forhandle forbrugerelektronik til kunder denne sommer, og de starter i Europa.

Kender du det at gå igennem Ikeas show rooms og se falske TV sat perfekt ind i et ikea garderobeskab? Nu kommer TVet til at være ægte og til salg.  Ifølge Reuters vil den senske møbelforhandler sælge denne elektronik som en indbygget feature i deres kabinetter og andre møbler. Ikea har slået sig sammen med TCL Multimedia, en kinesisk elektronikproducent, for at skabe disse produkter.

Ikea’s “dagligstue leder”, Magnus Bodesson  forklarede for Reuters, at møblerne er designet til, at elektronikken skal passe ind, og til at undgå rodede ledninger. Forhåbentligt vil dette betyde, at Ikea har fundet elektronik, der ikke vil få TVet til at bøje hylden på midten.

Ikea har ikke givet nogen udsigter om, hvorvidt prisen på denne elektronik vil få en effekt på deres øvrige lave priser. Bodesson siger dog, at Ikea’s forretningsmodel tillader firmaet at sælge varer til den lavest mulige pris oger “overbevist om, at dette vil blive en stor succes.” Mens elektronikforhandlere for tiden kæmper hårdt, kunne dette være Ikea’s chance for at tilbyde discount elektronik, altimens enheds-elskere kan få deres varer online.

Under alle omstændigheder vil disse møbler med garanti blive populære blandt Europæiske kollegiebeboere denne sommer. Linjen står til at ankomme til fem europæiske byer til Juni, så syv mere i efteråret, og endelig nå ud til resten af os i 2013.